نوشته های من

از تجربه ی بودن

نوشته های من

از تجربه ی بودن

نوشته های من

به شکل زیبایی تصادفی

Instagram
www.instagram.com/maddy.tu.ra

drafter/ English
dra-fter.blogspot.com

بایگانی
آخرین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

قارچ سوخاری

جمعه, ۲۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۲۳ ب.ظ

سلام

امشب یه دفعه ای به ذهنم زد که قارچ سوخاری درست کنم... به خونواده گفتم فقط داداشم علاقه نشون داد به همراهی

تو گوگل سرچ کردم و اولین لینک این بود

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=909857

به نظر ساده میومد 

یه پیمونه آرد 

نصف پیمونه نشاسته 

یه مقدار بکینگ پودر به قول یه کتابه بیکینگ پاودر

نمک 

پودر سوخاری


اولین کار تمیز کردن قارچ ها بود

تمیزشون کردم و به داداشم گفتم بعدی چیه ، گفت نوشته همه چیو با هم قاطی کنید و آب بریزید تا شبیه عکس بشه

منم همین کارو کردم

ولی یکمی رنگ چیزی که درست شد با رنگ چیزی که تو عکس بود فرق داشت همچنین حجمش بیشتر بود خیلی فشار اوردیم به مغزمون

مثلا احتمالاتی که دادیم

1- خانومی که تو عکسه دستاش بزرگ بوده ظرف به نظر کوچیک اومده

2- پیمونه های ما استاندارد نبوده

3- ظرف خانومه خیلی گود بود و ...


ولی خب به هر حال انقد آب ریخیتیم که غلظتش شبیه عکسه شد

بعد گفتم بقیش رو بخونه

گفت که میگه قارچا رو بزنید تو این و بزارید یه جایی

با هم همه قارچا رو اینجوری کردیم

گفتم بعدش چیه ؟ گفت که حالا میگه بزنیدشون تو آرد سوخاری...

یه لحظه یادم اومد که عه ... آرد سوخاری رو اون اول قاطی قضیه کردیم ... ! 

بهش گفتم خب این که معلوم بود نباید قاطی بشه آرد سوخاریه ! چرا قاطیش کردیم ؟! برا همینه انقد رنگش و حجمش فرق میکرد و انقد آب میخواست!!

هیچی دیگه گفتش که خب خودت همه ی این کارا رو کردی ! 

دیگه برای این که گندش در نیاد دوباره یکمی آرد سوخاری ریخیتیم تو ظرف و اون قارچا رو روش گزاشتیم و تابوندیم و ریخیتیم تو روغن 

چون آب زیادی ریختیم خب خیلی قارچش آبکی شد و کلا 60% لایه سوخاریشم ریخت تو روغن و روغن رو نابود کرد عملا!


ولی انصافا بد نشد ! (...)

اگه امتحان نکردید یه بار امتحان کنید ! البته مث من و داداشم گند نزنید!


  • ظریف

نظرات (۵)

یاد اشپزی های توی خوابگاه افتادم که 2-3تا پسر باهم یه شلم شولباری درست میکنند و میخورند
قسمتت نشه

ولی قارچ سوخاری خیلی خوشمزست
من چندوقت پیش سر شیرینی دفاع یکی بچه ها رو تلکه کردیم و رفتیم تهرانپارس یه پیتزایی شیک اونجا کنار پیتزامون قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده هم خوردیم
عالی بودش
(اخرش دونگی حساب کردیم ) نه واقعا تیغ زدنای منم جالبه
همش دلم بحال طرف غصه میشه و اخرشم دونگی حساب میکنم :))
پاسخ:
آره واقعا منم به هوای قارچای بیرون سعی کردم درست کنم...
چقد رئوفید!
من که یاد گرفتم باید تو شیرینی گرفتن و اینا گرگ باشم! چون بقیه تو شیرینی گرفتنی چیزی ازم گرگ ان و باید یه جوری بالاخره جبرانش کنم!!
  • مـــیـــمـــ ☺☺
  • :)فوق العادید میدونستید؟
    لذت آشپزی به همین نابود کردنه:))))))
    پاسخ:
    تچکر!
    :)) سوتی خیلی نابود کننده ای بود واقعا!!
    هنر کاشتیدااااا :دی
    ولی میتونم بگم خیلی باید بهتون چسبیده باشه :)
    همین نابودکردنا لذت بخشه :)
    پاسخ:
    راستش انقد روغنش زیاد بود که بعدش داشتم میمردم! خیلی چسبید :))
    چیز خاصی به نظرم نمیاد که بگم
    پاسخ:
    حسنییی
    بسه دیگه یه پست جدید بذار 
    حالمون بد شد بس که قارچ سوخاری خوندیم
    پاسخ:
    آمااادس!
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی