کیک
سلام
چند روز پیش رفتم پودر کاکائو گرفتم. جالبه اولش بهش گفتم chocolate powder بعد نفهمید و یکم فکر کرد گفت اها cocoa powder و بهم دادش.
فرقش رو نمیدونم
حالا خلاصه میخواستم یه کیکی چیزی درست کنم فرداش. شبش با گلن رفتیم بیرون یه بستنی بخوریم. به پیشنهادش یه بستنی که یه تیکه کیک شکلاتی و بستنی بود گرفتم. چشمتون روز بد نبینه کیک گرم بود و بستنی سرد هر جفتشونم به غایت شیرین بودن. انقدر شیرین که تا دو روز به کیک شکلاتی درست کردن فکر میکردم میخواستم بالا بیارم :)
ترکیب بدی بود خلاصه مخصوصا گرم بودن کیکه.
ولی عوضش یکی دور روز بعد تصمیم گرفتم یکم کوکی درست کنم.
خیلی آموزنده بود
اولین چیز این که شکر قهوه ای باعث مرطوب شدن شیرینی و حالت زیر دندون نیمه سفت بودن خوبی به شیرینی اضافه میکنه.
دومین چیز این که کوکی تا سه برابر قطر چیزی که تو سینی میزارید پخش میشه :))
و سومین چیز این که کوکی وقتی تو فر هست نباید انقدر بزارید سفت بشه. یکم باید نرم باشه وقتی میاد بیرون و یکم زمان که بگذره و خنک بشه کلی سفت تر میشه و خودش رو میگیره
ظاهرش بده ولی خودش خوب بود :)
من نصف اینو درست کردم و خیلی اندازه کوکی هام رو بزرگ گرفتم گویا. یه قاشق غذاخوری استاندارد اندازه گیری کافیه
- ۹۷/۰۴/۲۴