پیاز
شنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۷، ۰۱:۳۵ ق.ظ
سلام
تاحالا از خودتون پرسیدید نقش پیاز تو غذای ایرانی چیه؟
احتمالا از یکی پرسیدید و جواب این بوده که بوی بد گوشت رو بگیره.
اگه نه که خب بقیش رو میدونید اگه بله :
آیا این باور درسته؟
نع
دفعه اولی که شک کردم به موضوع این بود که قیمه درست کرده بودم، یکم دادم همخونه ای مزه کنه، گفت که شیرینه!
تاحالا راجع به قیمه فکر شیرین بودن کرده بودید؟
فکر کردم دیدم شاید پیاز وقتی سرخ میشه شیرین میشه. که بله همین اتفاق میفته
دلیل این که پیاز میریزیم اینه که ما یه شیرینی ریزی دوست داریم که خودمون شاید نمیدونیم.
مرغ و گوشت سرخ بشن بوی بدشون کم میشه و یکمم روغن بوی بد میگیره. اگه حساس باشید روغنهرو میشه عوض کرد.
اصلا بحث پیاز نیست.
پیاز همچنین موقعی که سرخش میکنیم و توش مرغ رو سرخ میکنیم چون آب داره دما رو پایین نگه میداره و اجازه میده بیشتر با پیاز سرخش کنیم که خب یه فانکشنیه برای خودش.
.. ................
- ۹۷/۰۶/۰۳