زردچوبه
سلام
جواد جوادی تو یکی از ویدئو هاش چیز جالبی میگفت. میگفت تو غذای ایرانی خیلی چیزا هست که واقعا نمیدونیم نقششون چیه و استفاده میکنیم. مثلا پیاز سرخ کردن رو خیلی قبلا ها گفتم که لازمه ی گرفتن بوی گوشت نیست. تو اون ویدئو میگه این زردچوبه رو همه ی خانمای ایرانی تو غذا میزنن دلیلشم کسی نمیدونه :)) راستم میگه. درسته بوی خاصی داره ولی تو خورشت ها کاملا بوش گم میشه. رنگشم همینطور.
حالا منم نمیدونم هنوز دلیلش چیه تو غذا ولی چند روز پیش تو یکی از فروشگاهایی که دارو میفروشن تو بخشی که برای مفاصل بود، دیدم که یکی از دارو های گرونش که مثلا گیاهی و... بود روش نوشته بود turmeric که میشه زردچوبه. عکسشم گزاشته بود.
یکی ازین همخونه ای های هندیمم میگفت تو هند میخواستن دارو گیاهی برای زخم استفاده کنن همین زردچوبه جزو چیزایی که استفاده میکردن بود که حالا آنتی بیوتیک داره.
حالا شاید تو غذا بودنش کمک میکنه همینجوری کم کم یه دوزی ازش رو مصرف کنیم و خوبه کلا
- ۹۷/۱۰/۱۸