نوشته های من

از تجربه ی بودن

نوشته های من

از تجربه ی بودن

نوشته های من

به شکل زیبایی تصادفی

Instagram
www.instagram.com/maddy.tu.ra

drafter/ English
dra-fter.blogspot.com

بایگانی
آخرین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

بوی آشنا

چهارشنبه, ۸ شهریور ۱۴۰۲، ۰۴:۳۴ ب.ظ

سلام

 

دیروز تلاش کردم یه مقدار بال و کتف مرغ تو آرام پز بپزم. 

نمیدونم گفتم توی وبلاگ یا خیر ولی چند هفته پیش گلن، دوستی که راجع بهش چند تا پست نوشته بودم فوت کرد

و یکی از غذا هایی که خیلی خوب درست میکرد، بال مرغ با سس سیر و عسل بود. 

اولین برخوردم با غذاهای شیرین تو کانادا تجربه ای نبود که میخواستم تکرارش کنم ولی کم کم دیدم که خوشم میاد

یادمه از فسنجون های شیرین خیلی خوشم نمیومد ولی الان که فکر میکنم میتونن خوشمزه باشن.

 

چند وقت پیش یکی از همسایه ها یک آرام پز نسبتا قدیمی بیرون گذاشته بود و این جزوی از فرهنگ هست که جلوی خونه ها

ممکنه پیش بیاد که یه سری وسایل ببینیم که الزاما خراب نیستن ولی صاحب خونه دیگه نمیخوادشون 

و گذاشته که بقیه ببرنش. 

یادم اومد گلن همیشه توی آرام پز بال و کتف مرغش رو درست میکرد و میزاشت 3-4 ساعت بپزه و خیلی نرم و خوب میشد

منم رفتم یه مقدار بال و کتف گرفتم، البته از قبل مزه داره شده بود با یک سس دیگه که تند بود

یه مقدار بچه هویج هم داشتم و بهشون ادویه زدم و با بال ها تو آرام پز ریختم

 

این پست رو برای این قسمتش نوشتم

المنت آرام پز که شروع به گرم شدن کرد، یک بوی قدیمی رو برای من زنده کرد

بوی بخاری برقی هایی که دو تا المنت داشتن و خیلی وقت هست ندیدمشون

زمانی که کرج بودیم و نقل مکان به ساختمونمون کرده بودیم،

هنوز گاز کشی و آب گرم انجام نشده بود و مدت قابل توجهی طول کشید

تو اون مدت با بخاری برقی خونه رو گرم میکردیم و بوی المنت ها خیلی خاص بود

یادمه یک بار یکی از پتو ها رو روی بخاری برقی انداختم وقتی کسی خونه نبود تا شبیه کرسی بشه

اون پتو وسطش سوخت و مورد اعمال انضباط قرار گرفتم!

 

برگردیم به بال مرغ،

بعد 2:30 دقیقه دیگه دیروقت شده بود و تحملم کم شده بود و یکم برنج گذاشتم

این طور که بنظر میاد هویج به این سادگی ها و به آرومی نمیپزه. نرم شده بودا، شاید اگه یک ساعت بیشتر میموند بهتر میشد

ولی بال ها قابل قبول بودن. به نرمی و خوبی اون چیزی که گلن درست میکرد نشده بودن ولی

برای تلاش اول خوب بود

  • ظریف

نظرات (۵)

  • ماه توت‌فرنگی
  • جدیدا هواپز خیلی محبوب شده‌. منم می‌خوام یکی بخرم ولی خیلی گرونه. قسطی می‌خوام بخرم ولی. میگن مرغ هم توش پختنی خوب میشه‌.

    پاسخ:
    دو تا از دوستای منم دارن و بنظر جالب میاد. اونقدری که بخوام بخرم نه ولی اگه خونه اشون برم استقبال میکنم!
    من زیاد مرغ رو به اون شکل سوخاری نمیکنم ولی فکر کنم خیلی خوبه اگه یک میکس ادویه فلفل و نمک و پاپریکا و پودر سیر و پودر پیاز و روغن لازم باشه حسابی مزه دار بشه
    میگن سیبزمینی سرخ کرده هم خوب میشه

    بااااااریک

    پاسخ:
    حسن آقا
  • سُولْوِیْگ 🌻
  • سلام

    درباره دوستتون متاسفم. امیدوارم حالتون خوب باشه. 

    بوها کلا خیلی عجیبن. یهو آدم یه بویی رو می‌شنوه (؟) که پرتش می‌کنه به خاطره‌ای که اصلا از یاد آدم رفته.

    یه جا چیزهایی درباره دلیلش خونده بودم، ولی این‌قدر غلط غولوط یادمه که چیزی نمی‌گم. :) تا جایی که یادمه، به جای پیازهای بویایی توی مغز ربط داشت. 

    پاسخ:
    بله لغت نامه دهخدا هم میگه بو شنیدن. استشمام کردن و حس کردن هم بنظر درسته
    خیلی وقتا هست که الگو هایی اطلاعات گذشته رو به هم متصل میکنن. 
    نقاشی زندگی تو هر فصلش با یک سری المان ها رنگ شده و اون ها از هم جدا نیستن. 
    بویایی هم در مقابل حس های دیگه مثل لامسه یا بینایی و چشایی دفعات کمتری با حس های خیلی خاص تحریک میشه 
    این خاص بودن تجربه ها میتونه باعث بشه تا به گروه محدود تری از تجربه ها متصل باشه 
    و یادآوری یک گروه محدود از تجربه ها بسیار راحت تر و متمرکز میتونه رخ بده تا تجربه هایی که مدت زمان بسیار طولانی در زندگی حضور داشتند

  • فاطمه ‌‌‌‌
  • :( یادمه یه بار یه ویدیو گذاشته بودین با گلن صحبت می‌کردین. روحش شاد باشه.

    پاسخ:
    ممنون

    آخی

    خدا بیامرزدش

    بنده ی خدا 

    خدا در آرامش بگیردش 

     

     

    منم آرام پز دارم هنوز افتتاح نکردم

    هواپزخوبه ولی خیلی خشک می کنه، البته من فقط یبار استفاده کردم که هیچی روغن نزده بودم، یبارم خونه ی خواهرم که اونم خشک بود و بعدش یبوست شدم 

    پاسخ:
    قطعا هوای خشک باعث خشک شدن غذا میشه و یا باید همراه سبزیجات خورده بشه یا جور دیگه ای جبران بشه
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی