قیمه
سلام
الان یه هفتس میخوام قیمه درست کنم.
هر روز ویدئو های آقای جوادی تو یوتیوب رو میبینم و اخرشم درست نمیکنم
موادشو پیداکردم مثل لپه و گوشت و .. و گرفتمشون ولی یه 2 3 ساعت وقت میخواد و ریسک زیادی داره
بجاش،
اینم شام امشب، صبحونه آمریکایی تو کانادا:
میخواستم برای پاستا چند روز پیش خامه بگیرم، یه جایی دیدم نوشته cream و شکل روشم شبیه خامه بود. خیلی دقت نکردم و رسیدم خونه باز کردمش دیدمش چقد سفته یکم خوردم دیدم که مزه پنیر میده روش دیدم نوشته cream cheese :)
خلاصه گول خوردم و پنیر خامه ای گرفتم ولی توفیق اجباری شد که صبحونه آمریکایی داشته باشیم. خداروشکر مثل پنیر خامه ای ایرانی کار میکنه دقیقا!
اونم ژامبونه، در راستای سیاست های جلوگیری از فساد مواد غذایی و این که صبحونه آمریکایی تو رشت با یه گوشتی چیزی سرو میشه (نقش bacon بقل تخم مرغ) خلاصه کامل درست کردمش...
- ۹۷/۰۲/۲۹