قارچ سوخاری
سلام
امشب یه دفعه ای به ذهنم زد که قارچ سوخاری درست کنم... به خونواده گفتم فقط داداشم علاقه نشون داد به همراهی
تو گوگل سرچ کردم و اولین لینک این بود
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=909857
به نظر ساده میومد
یه پیمونه آرد
نصف پیمونه نشاسته
یه مقدار بکینگ پودر به قول یه کتابه بیکینگ پاودر
نمک
پودر سوخاری
اولین کار تمیز کردن قارچ ها بود
تمیزشون کردم و به داداشم گفتم بعدی چیه ، گفت نوشته همه چیو با هم قاطی کنید و آب بریزید تا شبیه عکس بشه
منم همین کارو کردم
ولی یکمی رنگ چیزی که درست شد با رنگ چیزی که تو عکس بود فرق داشت همچنین حجمش بیشتر بود خیلی فشار اوردیم به مغزمون
مثلا احتمالاتی که دادیم
1- خانومی که تو عکسه دستاش بزرگ بوده ظرف به نظر کوچیک اومده
2- پیمونه های ما استاندارد نبوده
3- ظرف خانومه خیلی گود بود و ...
ولی خب به هر حال انقد آب ریخیتیم که غلظتش شبیه عکسه شد
بعد گفتم بقیش رو بخونه
گفت که میگه قارچا رو بزنید تو این و بزارید یه جایی
با هم همه قارچا رو اینجوری کردیم
گفتم بعدش چیه ؟ گفت که حالا میگه بزنیدشون تو آرد سوخاری...
یه لحظه یادم اومد که عه ... آرد سوخاری رو اون اول قاطی قضیه کردیم ... !
بهش گفتم خب این که معلوم بود نباید قاطی بشه آرد سوخاریه ! چرا قاطیش کردیم ؟! برا همینه انقد رنگش و حجمش فرق میکرد و انقد آب میخواست!!
هیچی دیگه گفتش که خب خودت همه ی این کارا رو کردی !
دیگه برای این که گندش در نیاد دوباره یکمی آرد سوخاری ریخیتیم تو ظرف و اون قارچا رو روش گزاشتیم و تابوندیم و ریخیتیم تو روغن
چون آب زیادی ریختیم خب خیلی قارچش آبکی شد و کلا 60% لایه سوخاریشم ریخت تو روغن و روغن رو نابود کرد عملا!
ولی انصافا بد نشد ! (...)
اگه امتحان نکردید یه بار امتحان کنید ! البته مث من و داداشم گند نزنید!
- ۵ نظر
- ۲۹ آبان ۹۴ ، ۲۳:۲۳